NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor uw project.

NEEM CONTACT OP

SLOOPWERKEN

D. Koper BV zorgt conform de laatste milieueisen voor een vergaande scheiding en verantwoorde verwerking van de verschillende bouwstoffen en materialen die vrij komen bij sloopwerken. Ook kunnen wij uw asbest op een deskundige en verantwoorde wijze verwijderen en afvoeren. Door onze diversiteit aan modern sloopmaterieel van groot tot klein en deskundige vakmensen is D. Koper BV uw ideale partner van bijvoorbeeld een binnensloop in uw woning tot een totaalsloop van een woonwijk. Onze opdrachtgevers zijn o.a.: bouwbedrijven, overheden, gemeenten, land- en tuinbouwbedrijven, winkelketens en particulieren.

Voor vragen over sloopwerken kunt u rechtstreeks contact opnemen met Dhr. A. Haakman (06 - 11 39 79 56, a.haakman@dkoper.nl) of Dhr D. Koper (06 - 53 16 73 92, d.koper@dkoper.nl).

Kijk hier voor enkele afbeeldingen van reeds gerealiseerde projecten.  • Telefoon:
    0228-213066

  • Nijverheidsweg 10a
    1693 AM Wervershoof

Over Ons

D. Koper BV is gespecialiseerd in het maken van beschoeiingen, vlonders, bruggen en erfafscheidingen. Ook voor sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen, conform de laatste milieueisen, bent u bij ons aan het juiste adres.

© Copyright 2024 D. Koper BV