Beschoeiing Beukenlaan III Leimuiden

Na eerder dit jaar het nieuwbouwplan Beukenlaan III bouwrijp gemaakt te hebben, heeft D. Koper BV ook de opdracht verworven om rond het hele terrein een beschoeiing aan te brengen.

Begin 2015 heeft D. Koper BV het grondwerk verricht om de voorbelasting van de wegen van het nieuwbouwplan Beukenlaan III aan te brengen.
Na de grootste zettingsperiode zijn halverwege dit jaar door ons de bouwwegen aangebracht.
En nu het einde van dit jaar nadert heeft D. Koper BV ook de opdracht van Kuin Vastgoedontwikkeling en Zeeman Vastgoed verworven om de beschoeiing rond dit plan aan te brengen.
In totaal is er 430 meter beschoeiing geplaatst. Hiervoor zijn ca. 750 palen geplaatst. De beschoeiing is voorzien van een gordingsbalk, een deksloof en verankering.
In combinatie met het aanbrengen van de beschoeiing is het grondwerk verricht voor de te verbreden watergangen en het realiseren van de bouwputten van Bouwbedrijf Kuin.

Kijk hier voor meer foto's.

  • Telefoon:
    0228-213066

  • Zuiderwijzend 6
    1616 LH Hoogkarspel

Over Ons

D. Koper BV komt voort uit een splitsing van de activiteiten van J. Koper & Zn. BV.
Met deze splitsing heeft Dirk Koper de activiteiten beschoeiingen en sloopwerken separaat in een aparte vennootschap voortgezet.
Karel Koper is doorgegaan met het aannemersbedrijf J. Koper & Zn. BV waarin de overige activiteiten van de grond-, weg- en waterbouw worden uitgevoerd.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2016 Schouten Webcreations