HISTORIE VAN D. KOPER BV

De geschiedenis van het bedrijf is zo’n 65 jaar geleden begonnen. De vader van de huidige directeur, Jan Koper, is destijds gestart met zeven schuiten en drie personeelsleden om de oogst van het land naar de veiling te brengen. Na de verkaveling werd deze manier van transport overbodig. Jan Koper heeft hier tijdig op weten in te spelen door de bovenbouw van een graafmachine eigenhandig op één van zijn schuiten te monteren. Deze combinatie was ideaal om de nieuwe waterwegen te onderhouden en oeverbescherming aan te brengen. De zonen Karel en Dirk hebben de bedrijfsvoering langzamerhand van vader Jan overgenomen en met de overname van aannemersbedrijf GRES BV en C. Koper Sloopwerken BV is de onderneming in de loop der jaren flink gegroeid. Zodoende heeft het bedrijf zich in de sloop-, grond-, weg-, en waterbouw gerelateerde activiteiten gespecialiseerd. Om opdrachtgevers en klanten nog gerichter van dienst te kunnen zijn, hebben Karel en Dirk begin 2016 besloten de bedrijfsactiviteiten te splitsen in twee aparte vennootschappen. Karel zet de Grond-, Weg- en Waterbouwwerkzaamheden voort onder de naam J. Koper & Zn. BV en Dirk heeft de vennootschap D. Koper BV opgericht en richt zich hiermee op de beschoeiings- en sloopwerkzaamheden.  • Telefoon:
    0228-213066

  • Zuiderwijzend 6
    1616 LH Hoogkarspel

Over Ons

D. Koper BV komt voort uit een splitsing van de activiteiten van J. Koper & Zn. BV.
Met deze splitsing heeft Dirk Koper de activiteiten beschoeiingen en sloopwerken separaat in een aparte vennootschap voortgezet.
Karel Koper is doorgegaan met het aannemersbedrijf J. Koper & Zn. BV waarin de overige activiteiten van de grond-, weg- en waterbouw worden uitgevoerd.

© Copyright 2016 Schouten Webcreations