NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor uw project.

NEEM CONTACT OP

SLOOPWERKEN

D. Koper BV komt voort uit een overname van C. Koper Sloopwerken BV. Met deze overname heeft D. Koper BV ca. 50 jaar ervaring in de sloopbranche binnengehaald. Conform de laatste milieueisen zorgen wij voor een vergaande scheiding en verantwoorde verwerking van de verschillende bouwstoffen en materialen die vrij komen bij sloopwerken. Met de SC-530 certificering kunnen wij uw asbest op een deskundige en verantwoorde wijze verwijderen en afvoeren. Door onze diversiteit aan modern sloopmaterieel van groot tot klein en deskundige vakmensen is D. Koper BV uw ideale partner van bijvoorbeeld een binnensloop in uw woning tot een totaalsloop van een woonwijk. Onze opdrachtgevers zijn o.a.: bouwbedrijven, overheden, gemeenten, land- en tuinbouwbedrijven, winkelketens en particulieren.

Voor vragen over sloopwerken kunt u rechtstreeks contact opnemen met Dhr. A. Haakman (06 - 11 39 79 56, a.haakman@dkoper.nl) of Dhr D. Koper (06 - 53 16 73 92, d.koper@dkoper.nl).

Kijk hier voor enkele afbeeldingen van reeds gerealiseerde projecten.  • Telefoon:
    0228-213066

  • Zuiderwijzend 6
    1616 LH Hoogkarspel

Over Ons

D. Koper BV komt voort uit een splitsing van de activiteiten van J. Koper & Zn. BV.
Met deze splitsing heeft Dirk Koper de activiteiten beschoeiingen en sloopwerken separaat in een aparte vennootschap voortgezet.
Karel Koper is doorgegaan met het aannemersbedrijf J. Koper & Zn. BV waarin de overige activiteiten van de grond-, weg- en waterbouw worden uitgevoerd.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2016 Schouten Webcreations